Buitenschilderwerk
Projecten
Glasservice
Houtrotreparatie
Staalconservering
Binnenafwerking

Onderhoudscontracten
Contact
Binnenschilderwerk
Home
Home
Buitenschilderwerk
Binnenschilderwerk
Glasservice
Binnenafwerking

Staalconservering
Onderhoudscontracten
Projecten
Contact
Houtrotreparatie

Houtrotreparaties nodig? Heeft u last van zacht hout, het afbladderen van verf of de aantasting van een constructie? U kunt het houtwerk vervangen, maar het is mogelijk en waarschijnlijk ook goedkoper om dit te repareren.

Een uniek systeem

Voor houtrotreparaties gebruiken wij een uniek systeem; een compleet programma van kunstharsproducten en vervangingstechnieken. Houten gevelelementen blijven zo duurzaam in stand. Ons personeel is hiervoor speciaal opgeleid en gecertificeerd. Betaalbaar en duurzaam conserveren is beter dan kostbaar vervangen. Dat was het uitgangspunt bij de ontwikkeling van dit systeem voor houtrotreparaties. Ook is het snel toe te passen en is tevens een materiaalbesparende methode met optimaal resultaat. Zowel voor het oog als duurzaamheid.

Voor ieder houtrotprobleem een oplossing

Het maakt niet uit hoe oud de kozijnen, deuren of andere constructies zijn.
Voor elk houtrotprobleem is een oplossing
Plaatselijke gebreken

Vaak vertoont slechts een klein deel van het hout gebreken. Onderdorpels en constructieaansluitingen zijn bijvoorbeeld erg gevoelig voor houtrot. Complete vervanging is vaak niet nodig. Met ons systeem kunnen wij deze aantastingen van houtrot verhelpen. De elastische combinatie van verlijming en afdichting is na het schilderwerk vrijwel onzichtbaar en weer langdurig bestand tegen alle invloeden van buitenaf.

Voor
Na