Buitenschilderwerk
Projecten
Glasservice
Houtrotreparatie
Staalconservering
Binnenafwerking

Onderhoudscontracten
Contact
Binnenschilderwerk
Home
Home
Buitenschilderwerk
Binnenschilderwerk
Glasservice
Houtrotreparatie
Staalconservering
Onderhoudscontracten
Projecten
Contact
Binnenafwerking

Wanden

Wij verzorgen niet alleen perfect schilderwerk, maar ook een stijlvolle wandafwerking. Wij beschikken over vele materialen en technieken om in te kunnen spelen op individuele wensen, zoals bijvoorbeeld "scan glasweefsel". Dit glasweefsel is bijzonder sterk en eenvoudig te verwerken. Het is verkrijgbaar in tientallen dessins. Het oogt esthetisch en is in onderhoud gemakkelijk. Anders gezegd is glasweefsel een veelzijdige manier van wandafwerking. Maar ook behangen, spuiten, decoratieve wandafwerking met bijvoorbeeld meerkleuren-muurverven zijn slechts een greep uit de vele mogelijkheden.

Plafond

Het aanbrengen van glasvezel of vliesbehang op diverse ondergronden, maar speciaal op gipsplafonds. Deze komen steeds meer voor en vaak wordt
er gekozen voor "spack" omdat het relatief goedkoop en snel aan te brengen is. Maar gips en hout "werken" altijd, met vaak scheurvorming als gevolg.Met het aanbrengen van glasvezel of vliesbehang gaan we de scheurvorming tegen en op lange termijn kunt u langer van uw plafond genieten. Zowel het glasvezel als mede het vliesbehang zijn in grote verscheidenheid te leveren en geven zo een persoonlijk en niet alledaags tintje aan uw interieur. Mocht u ondanks voorgaande toch besluiten voor gespackte plafonds te kiezen, dan is het goed om te weten dat wij ook dit voor u uit kunnen voeren en wij daarom met een gespecialiseerd bedrijf voor wat betreft stukadoren en spacken samen werken.

Optimale bescherming op uw vloer

Zware mechanische belasting, onderhoudsgemak, gladheidbestrijding, gebruik van chemische stoffen. Er zijn diverse redenen om een vloerafwerking in de vorm van een coating te overwegen.

Voor elke eis een oplossing

Schilderwerken Commeren biedt verschillende systemen om vloeren conform uw wensen en de gestelde (milieu-)eisen af te werken. Afhankelijk van deze eisen zijn de vloeren vloeistofdicht, zwaar belastbaar, antislip, chemisch bestendig, duurzaam en makkelijk te gebruiken. Een gecoate vloerafwerking is toepasbaar voor particulieren, publieke sector en bedrijven.